MEIE MEHED PARODEERISID TAIDLEJATE TALVEPEOL SPEDET JA VESKUT

20. jaanuaril toimus Kuusalu rahvamajas traditsiooniline Kuusalu valla taidlejate talvepidu, mille stiiliks oli sel korral 1996. aastal toimunud legendaarne kontsert “Kolm tenorit”. Vallas tegutsevad hobikollektiivid pidid esitama Jaak Joala, Ivo Linna ja Tõnis Mägi poolt kuulsaks lauldud lugusid.

Meile sattus Tõnis Mäe “Sa haara kinni mu käest”. Lahendasime selle 1980-de aastate Soome televisioonist tuttavate staaride Spede Pasaneni ja Vesa-Matti Loiri poolt kuulsaks mängitud Bluff Brothersi võtmes.

Palume ette vabandust, kui meie “laul” kellegi kõrva kriipis/kriibib.

Tänud Raul Valgistele video eest

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s