2018/19 hooajal valmib kaks uuslavastust

on

Avame siinkohal Kuusalurahva Teatri 2018/2019 hooaja plaane.

Hetkel on proovisaalis töös kaks uut lavastust:

Aabits1) Kui Jumal tahab ja me elame, siis peaks novembri teises pooles valmima Andrus Kivirähu monoetendus “Aabitsakukk” – Kuusalu rahvamaja saal on juba reserveeritud, esietenduse peolaud ja järelpeoks ansambelgi tellitud … aga hetkel veel kuupäeva avalikult välja ei hõika. Kaagutame siis kui aabitsakukk muna munenud on

2) Teine teatritükk on veelgi ambitsioonikam. Kuna käesoleval aastal tähistatakse Anton Hansen Tammsaare 140. sünniaastapäeva ning järgmisel aastal saame pidada tema kahtlemata ühe tähtteose Vanapagan–  “Põrgupõhja uus Vanapagan” (juuresoleval pildil on Ott Kangilaski kujundatud 1946. aasta väljaanne) 80 juubelit, siis oleme endale püstitanud hullu eesmärgi tulla hiljemalt 2019. aasta juunikuus välja enda versiooniga “Vanapaganast”.

Neid ridu kirjutades (oktoobris 2018) on koostamisel täiesti uus, Kuusalu rahvateatri (ja rahvamaja) võimekust maksimaalselt ära kasutav instseneering. Tõnu on lubanud tekstiga oktoobri lõpuks valmis saada – siis algavad ka selle lavastuse proovid.

Peatsete uute kohtumisteni Kuusalurahva Teatris.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s